aluminum forgings for high-spe
automotive aluminum forgings

produk

ALUMINIUM ALUMINIUM NGALAMAKE PERALATAN

liyane >>

babagan kita

Babagan katrangan pabrik

about

apa sing kita lakoni

Kunshan Chenshun aluminium Forging Co., LTD., Didegaké ing taun 2000, ndarbeni telung perusahaan, yaiku, Kunshan Chenshun Aluminium, Kunshan Chenshun Aluminium forging co., LTD., Lan Kunshan Chenshun Auto aluminium Co., LTD., Kanthi taunan nilai output 200 juta yuan. Minangka sekumpulan ekstrusi aluminium, pamrosesan paduan aluminium, pangembangan komponen paduan aluminium otomotif minangka salah sawijining perusahaan terpadu.

liyane >>
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • DESIGN TEAM<br>

    TIM DESAIN

    Kita duwe tim desain r & D sing kuat,


    bisa nyedhiyakake sampeyan kanthi trep


    desain mandheg menyang


    layanan produk.

  • PERFECT SYSTEM

    SISTEM SEMPURNA

    Kita duwe sing kuwat lan lengkap


    sistem sawise-sales, dadi


    produksi lan sales yaiku


    ora kuwatir.

  •  QUALITY ASSURANCE

    JAMINAN Mutu

    Kita duwe peralatan uji coba sing sampurna


    lan nyoba profesional kanggo mesthekake


    saben produk sampeyan


    produk sing nduweni kualifikasi.

KAPASITAS

LANJUTNE KABEH GOLEK ALUMINIUM FORGING ENTERPRISE

warta

ALUMINIUM ALUMINIUM NGALAMAKE PERALATAN

Cara nggawe lan nganalisa pasar forging aluminium

Penempaan aluminium wis digunakake ing saben ...

Cara nggawe lan nganalisa pasar forging aluminium

Penempaan aluminium wis digunakake ing saben ...
liyane >>

Apa proses ekstrusi aluminium bisa diubah

Ekstrusi aluminium yaiku mesin sing nyawiji ...
liyane >>

Apa keamanan kabeh awak aluminium dijamin carane ndandani

Panganggone aluminium ing mobil nuduhake ...
liyane >>