Babagan Kita

⁣⁣⁣⁣ 

Kunshan Chenshun Aluminium Forging Co., LTD

Babagan Kita

Kunshan Quanshun aluminium Forging Co., LTD., Didegaké ing taun 2000, ndarbeni telung perusahaan, yaiku, Kunshan Quanshun Aluminium, Kunshan Quanshun Aluminium forging co., LTD., Lan Kunshan Quanshun Auto aluminium Co., LTD., Kanthi taunan nilai output 200 juta yuan. Minangka sekumpulan ekstrusi aluminium, pamrosesan paduan aluminium, pangembangan komponen paduan aluminium otomotif minangka salah sawijining perusahaan terpadu. Perusahaan nyakup area 150 mu, kanthi lokakarya 100.000 meter persegi, 150 karyawan lan penjualan tahunan 200 yuta yuan.

Perusahaan kasebut duwe kekuwatan teknis sing kuwat, kanthi manajemen, teknologi, inspeksi, tim produksi berkualitas tinggi, miturut syarat kinerja para pelanggan ing macem-macem industri kanggo nyedhiyakake produk, pangembangan macem-macem merek, macem-macem teknologi pangolahan sing dhuwur bagean paduan aluminium sing berkualitas. Iki digunakake kanthi akeh ing mobil, motor, tenaga listrik, sepur berkecepatan tinggi, industri militer, mesin pemintal lan industri liyane.

Perusahaan duwe sistem jaminan kualitas sing lengkap lan efektif lan produksi lan teknologi pangolahan sing andal, kanthi 1650 ton, 800 ton press ekstrusi, bisa ngasilake macem-macem spesifikasi garis paduan aluminium, baris, profil; Kanthi 1600 ton, 1000 ton, 630 ton, 400 ton, 300 ton 10 set kayata press gesekan, bisa ngasilake lilin aluminium 5 mm ~ 800 mm Ø Ø; Bingkai mati canggih, perawatan panas, quenching, penuaan, pickling material permukaan lan pusat CNC CNC lan peralatan liyane bisa nyukupi pangembangan cetakan pelanggan lan syarat ngrampungake produk. Ngirit biaya produksi lan transportasi nganti maksimal kanggo memenuhi permintaan pelanggan.

Quanshun wis liwati lan ngetrapake sistem mutu ISO9001: 2000, lan ngetrapake kabijakan kualitas "berorientasi kualitas, kapercayan, unggul lan perbaikan terus-terusan". Kanthi konsisten nyedhiyakake pelanggan produk lan layanan berkualitas tinggi sing nyukupi sarat, saengga entuk pangenalan lan kepercayaan saka para pelanggan. Perusahaan domestik ukuran gedhe lan medium kayata Giant, Oricombamag, Luo Group, Ningbo Top Group, Hetian Industrial, Zero MotoCYcl, Ensto wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang lan stabil karo kita. Pasar internasional uga berkembang pesat. Produk kasebut laris ing Eropa lan Amerika, Asia sisih kidul wetan.

Kita saestu nampi pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi lan negosiasi bisnis, lan bisa kerja bareng kanggo masa depan sing luwih apik.

Kauntungan kita

ALUMINIUM ALUMINIUM NGALAMAKE PERALATAN

about01

TIM DESAIN

Kita duwe tim desain r & D sing kuwat, bisa menehi desain mandeg sing gampang kanggo layanan produk.

about02

SISTEM SEMPURNA

Kita duwe sistem sawise-sales sing kuwat lan lengkap, saengga produksi lan penjualan ora kuwatir.

about03

JAMINAN Mutu

Kita duwe peralatan uji coba lan profesional uji coba sing sampurna kanggo mesthekake yen produk sampeyan minangka produk sing mumpuni.

Pusat R&D

about04

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap