Apa keamanan kabeh awak aluminium dijamin carane ndandani

Panggunaan aluminium ing mobil nuduhake tren saben taun. Ana akeh model sing nggunakake aluminium sebagian utawa lengkap. Sistem transmisi kendaraan nggunakake komponen aluminium, sing ora mung duwe kekuwatan lan kekakuan sing cukup, nanging uga duwe konduktivitas termal sing apik. Kasunyatan mbuktekake manawa nggunakake aluminium ing mobil pancen wis entuk paedah sosial lan ekonomi sing apik.

Keamanan paduan aluminium otomotif
1, aluminium nggawa kaluwihan struktural, baja uga penting banget
Kaya sing dingerteni kabeh, dibandhingake karo baja biasa, bahan aluminium luwih bisa ngramal skenario tabrakan ing wiwitan desain, lan njamin struktur lan posisi tabrakan sing dilindhungi undhang-undhang. Mula, awak aluminium bisa ningkatake keamanan kendaraan kanthi tartamtu lan entuk kinerja sing luwih apik ing tes kacilakan.
Sanajan sawetara kekuatan ngasilake paduan aluminium bisa tekan luwih saka 500-600 mpa lan komponen baja kekuatan umum, nanging ing sawetara kekuwatan penting, isih durung pati kuat karo kekuatan baja kekuatan tinggi, mula ing sawetara bagean penting uga bakal nggunakake penguatan baja kekuatan tinggi, kayata awak aluminium rover, kanthi 4% baja kekuatan tinggi lan 1% baja kekuatan ultra-thermoforming.
2, ngoptimalake ngerem bobot rem, kontrol keamanan menyang level sing luwih dhuwur
Nyatane, keamanan awak aluminium ora mung dibayangke ing struktur lan karakteristik material, nanging uga duwe peran gedhe ing rem lan penanganan kendharaan. Truk pickup F-150 Ford, umpamane, bobote 318kg luwih murah tinimbang sadurunge sadurunge amarga awake kabeh-aluminium. Inersia kendharaan wis suda banget lan jarak rem wis suda banget. Mula, F-150 entuk peringkat keamanan bintang lima paling dhuwur saka Administrasi Keselamatan Lalu Lintas Nasional, sing menehi peringkat keamanan sing luwih dhuwur tinimbang model sing padha. Lan amarga aluminium nduweni ciri resistensi korosi, bisa menehi kendaraan siklus urip sing luwih stabil.
Persyaratan perangkat keras kanggo pangopènan awak aluminium
1. Mesin las khusus tameng gas lan mesin ndandani bentuk kanggo awak aluminium
Amarga titik leleh kurang saka aluminium, gampang deformasi, syarat las sing kurang saiki, mula kudu nggunakake mesin las terlindung gas awak aluminium khusus. Mesin ndandani bentuk ora bisa kaya mesin ndandani bentuk biasa kanggo ngeklik lan nggambar, mung bisa nggunakake mesin ndandani bentuk aluminium khusus las las muon, nggunakake usungan paku muon kanggo nggambar.
2. Alat ndandani awak aluminium khusus lan senapan paku keling sing kuat
Beda karo perbaikan mobil kacilakan tradisional, ndandani awak aluminium biasane nganggo cara paku, sing kudu duwe bedhil paku. Lan ndandani alat-alat awak aluminium kudu didedikasikan, ora bisa dicampur karo perawatan alat-alat awak baja. Sawise ndandani awak baja, besi wesi bakal ditinggalake ing alat kasebut. Yen digunakake kanggo ndandani awak aluminium, besi besi bakal ditempelake ing permukaan aluminium, nyebabake karat ing aluminium.
3. Sistem nglumpukake debu lan bukti-bukti debu
Ing proses polesan awak aluminium, bakal ana akeh bubuk aluminium, bubuk aluminium ora mung mbebayani tumrap awak manungsa, nanging uga gampang kobong lan bisa njeblug, mula kudu ana koleksi bledug lan sistem pembersih sing bisa mbledhos. nyerep bubuk aluminium ing wektu.
4. Papan pangopènan mandhiri
Amarga sarat sing ketat kanggo proses ndandani awak aluminium, kanggo njamin keamanan pangopènan lan keamanan operasi pangopènan, supaya bubuk aluminium dadi polusi lan bledosan lokakarya, mula prelu nggawe stasiun ndandani awak aluminium sing kapisah. Kajaba iku, personel pangopènan awak aluminium kanggo nindakake pelatihan profesional, nguwasani pangopènan proses pangopènan awak aluminium, cara nggawe gambar, welding, paku keling, ikatan lan liya-liyane.
Cathetan kanggo operasi pangopènan awak aluminium
1, piring paduan aluminium tegangan tarik lokal kurang enak, gampang dibedhah. Contone, amarga bentuk piring ing kap mesin luwih kompleks, supaya bisa nambah kinerja deformasi tarik awak sajrone nggawe paduan aluminium sing kuat, elongasi wis ngluwihi 30%, mula ing perawatan kanggo mesthekake yen bentuk kasebut ora bakal bisa diganti, supaya ora ana retakan.
2. Akurasi dimensi ora gampang dimangerteni, lan rebound angel dikontrol. Cara ngeculake stres kanthi pemanasan suhu sithik kudu digunakake sajrone perawatan supaya stabil tanpa gejala deformasi sekunder kayata springback.
3, amarga aluminium luwih alus tinimbang baja, tabrakan lan macem-macem adhesi bledug ing pangopènan bakal nyebabake kerusakan permukaan, goresan lan cacat liyane, mula perlu ngresiki cetakan, ngresiki peralatan, debu lingkungan, polusi udara lan aspek liyane kanggo njupuk langkah sing cocog kanggo njamin integritas bagean kasebut.
Amarga kauntungan kinerja dhewe, paduan aluminium luwih akeh digunakake ing awak mobil, keamanan paduan aluminium bisa dipesthekake. Kajaba iku, perawatan awak mobil uga cukup trep, kanggo katrangan luwih lengkap, hubungi kami.


Wektu kiriman: Nov-01-2020