aluminum forgings for high-spe
automotive aluminum forgings

produkt

PAJISJET PROFESIONALE FAQESUESE ALUMINI

më shumë >>

rreth nesh

Rreth përshkrimit të fabrikës

çfarë bëjmë ne

Kunshan Chenshun Aluminium Forging Co., LTD., e themeluar në vitin 2000, ka në pronësi tre kompani, përkatësisht, Kunshan Chenshun Aluminium, Kunshan Chenshun Aluminium Forging co., LTD., dhe Kunshan Chenshun Auto pjesë alumini Co., LTD., me një vit vjetor vlera e prodhimit prej 200 milionë juanë.Është një grup nxjerrje alumini, përpunimi i aliazhit të aluminit, zhvillimi i pjesëve të aliazhit të aluminit të automobilave si një nga ndërmarrjet e integruara.

më shumë >>
Mëso më shumë

Buletinet tona, informacionet më të fundit rreth produkteve tona, lajmet dhe ofertat speciale.

Klikoni për manual
 • DESIGN TEAM<br>

  Ekipi i projektimit

  Ne kemi një ekip të fortë të projektimit të kërkimit dhe zhvillimit,


  mund t'ju ofrojë një të përshtatshme


  dizajn me një ndalesë për të


  shërbimi i produktit.

 • PERFECT SYSTEM

  SISTEM PERFEKT

  Ne kemi një të fortë dhe të plotë


  sistemi pas shitjes, në mënyrë që


  prodhimi dhe shitja janë


  mos u shqeteso.

 • QUALITY ASSURANCE

  SIGURIMI I CILËSISË

  Ne kemi pajisje të përsosura testimi


  dhe testimi i profesionistëve për të siguruar


  çdo pjesë e produkteve tuaja janë


  produkte të kualifikuara.

KAPACITETI

NDËRMARRJE FAQESUESE E LIDHJEVE ALUMINI ME KËRSHIM TË VAZHDUESHËM

Lajme

PAJISJET PROFESIONALE FAQESUESE ALUMINI

Si të pozicionohet dhe analizohet tregu për farkëtimin e aluminit

Falsifikimi i aluminit është përdorur gjerësisht në çdo ditë ...

Si të pozicionohet dhe analizohet tregu për farkëtimin e aluminit

Falsifikimi i aluminit është përdorur gjerësisht në çdo ditë ...
më shumë >>

A mund të reformohet procesi i nxjerrjes së aluminit

Nxjerrja e aluminit është një makinë që shkrin alumin...
më shumë >>

A është e garantuar siguria e të gjithë trupit të aluminit se si të riparohet

Përdorimi i aluminit në automobila tregon një inc...
më shumë >>