Rreth Nesh

⁣⁣⁣⁣ 

Co Formëzimi i Aluminit Kunshan Chenshun, LTD

Rreth Nesh

Kunshan Quanshun Formëzimi i aluminit Co, LTD., Themeluar në vitin 2000, ka në pronësi tre kompani, përkatësisht, Kunshan Quanshun Alumini, Kunshan Quanshun Alumini falsifikim bashkë., LTD., Dhe Kunshan Quanshun Auto pjesë alumini Co, LTD., Me një vjetor vlera e prodhimit prej 200 milion juan. Ashtë një grup i nxjerrjes së aluminit, përpunimit të aliazhit të aluminit, zhvillimit të pjesëve të aliazhit të automjetit automobilistik si një nga ndërmarrjet e integruara. Kompania mbulon një sipërfaqe prej 150 mu, me 100,000 metra katror punëtori, 150 punonjës dhe shitje vjetore prej 200 milion juan.

Kompania ka një forcë të fortë teknike, me një menaxhim me cilësi të lartë, teknologji, inspektim, ekip prodhues, në përputhje me kërkesat e performancës së klientëve në industri të ndryshme për të siguruar produkte, zhvillimin e markave të ndryshme, një larmi të teknologjisë së përpunimit të lartë- pjesë aliazh alumini me cilësi. Përdoret gjerësisht në automobila, motor, energji elektrike, hekurudhë me shpejtësi të lartë, industri ushtarake, makineri tjerrjeje dhe industri të tjera.

Kompania ka një sistem të plotë dhe efektiv të sigurimit të cilësisë dhe teknologji të besueshme të prodhimit dhe përpunimit, me 1650 ton, 800 tonë shtypës të nxjerrjes, mund të prodhojë specifikime të ndryshme të aliazhit të aluminit, rreshtit, profilit; Me 1600 ton, 1000 ton, 630 ton, 400 ton, 300 ton 10 komplete të tilla si shtypja e fërkimit, mund të prodhojnë falsifikime alumini 5 mm ~ 800 mm Ø; Korniza e përparuar e ngordhjes, trajtimi i nxehtësisë, shuarja, plakja, turshi i materialit sipërfaqësor dhe qendra CNC CNC dhe pajisjet e tjera mund të plotësojnë zhvillimin e mykut të klientit dhe kërkesat e mbarimit të produktit. Kurseni koston e prodhimit dhe transportit në masën maksimale për të përmbushur kërkesën e klientit.

Quanshun ka kaluar dhe zbatuar në mënyrë rigoroze sistemin e cilësisë ISO9001: 2000, dhe i përmbahet politikës së cilësisë së "përmirësimit të orientuar drejt cilësisë, besueshmërisë së kredisë, shkëlqyeshëm dhe të vazhdueshëm". Në vazhdimësi u ofron klientëve produkte dhe shërbime me cilësi të lartë që plotësojnë kërkesat e tyre, duke fituar kështu njohjen dhe besimin e klientëve. Ndërmarrjet e mëdha dhe të mesme të brendshme si Giant, Oricombamag, Luo Group, Ningbo Top Group, Hetian Industrial, Zero MotoCYcl, Ensto kanë krijuar marrëdhënie bashkëpunimi afatgjata dhe të qëndrueshme me ne. Tregjet ndërkombëtare gjithashtu po zgjerohen me shpejtësi. Produktet shesin mirë në Evropë dhe Amerikë, Azinë Juglindore.

Ne i mirëpresim sinqerisht klientët nga brenda dhe jashtë vendit për të vizituar dhe negociuar biznesin, dhe për të punuar së bashku për një të ardhme më të mirë.

Avantazhi ynë

PAJISJE PROFESIONALE FALAS ALUMINI

about01

EKIPI I DIZAJNIT

Ne kemi një ekip të fortë të dizajnit R & D, mund t'ju ofrojë një dizajn të përshtatshëm për shërbimin e produktit.

about02

SISTEMI PERFEKT

Ne kemi një sistem të fortë dhe të plotë pas shitjes, në mënyrë që prodhimi dhe shitjet të mos shqetësojnë.

about03

SIGURIMI I CILITYSIS

Ne kemi pajisje perfekte testimi dhe profesionistë testimi për të siguruar që çdo pjesë e produkteve tuaja të jenë produkte të kualifikuara.

Qendra R&D

about04

Na kontaktoni për më shumë informacion