aluminum forgings for high-spe
automotive aluminum forgings

produk

ALUMINIUM NGAPAKALAKET LENGKAP

langkung >>

tentang Kami

Ngeunaan pedaran pabrik

about

naon urang ngalakukeun

Kunshan Chenshun aluminium Forging Co., LTD., Didirikeun taun 2000, parantos gaduh tilu perusahaan, nyaéta, Kunshan Chenshun Aluminium, Kunshan Chenshun Aluminium ngajalin co., LTD., Sareng Kunshan Chenshun Auto aluminium bagian Co., LTD., Kalayan taunan nilai kaluaran 200 juta yuan. Mangrupikeun saperangkat ékstrusi aluminium, pamrosésan paduan aluminium, pamekaran paduan aluminium bagian otomotif salaku salah sahiji perusahaan terpadu.

langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual
  • DESIGN TEAM<br>

    TIM DESAIN

    Kami gaduh tim desain r & D anu kuat,


    tiasa nyayogikeun anjeun anu merenah


    desain hiji-eureun ka


    jasa produk.

  • PERFECT SYSTEM

    SISTEM SEMPURNA

    Kami ngagaduhan anu kuat sareng lengkep


    sistem saatos-penjualan, sahingga


    produksi sareng penjualan anu


    tong hariwang.

  •  QUALITY ASSURANCE

    PAMASTIAN KUALITAS

    Kami gaduh alat uji anu sampurna


    sareng ahli uji coba pikeun mastikeun


    unggal potongan produk anjeun


    produk mumpuni.

Kapasitas

Terus-terusan leuweung ALUMINIUM ALLOY FORGING ENTERPRISE

wartos

ALUMINIUM NGAPAKALAKET LENGKAP

Kumaha carana posisi sareng nganalisis pasar pikeun penempaan aluminium

Forging aluminium parantos seueur dianggo dina unggal dinten ...

Kumaha carana posisi sareng nganalisis pasar pikeun penempaan aluminium

Forging aluminium parantos seueur dianggo dina unggal dinten ...
langkung >>

Naha prosés ékstrusi aluminium janten réformasi

Tonjolan aluminium mangrupikeun mesin anu ngalebur alum ...
langkung >>

Nyaéta kaamanan sadaya awak aluminium dijamin kumaha ngalereskeun

Pamakéan aluminium dina mobil nunjukkeun ...
langkung >>