Tentang Kami

⁣⁣⁣⁣ 

Kunshan Chenshun Aluminium Forging Co., LTD

Tentang Kami

Kunshan Quanshun aluminium Forging Co., LTD., Didirikeun taun 2000, parantos gaduh tilu perusahaan, nyaéta, Kunshan Quanshun Aluminium, Kunshan Quanshun Aluminium ngajalin co., LTD., Sareng Kunshan Quanshun Auto aluminium bagian Co., LTD., Kalayan taunan nilai kaluaran 200 juta yuan. Mangrupikeun saperangkat ékstrusi aluminium, pamrosésan paduan aluminium, pamekaran paduan aluminium bagian otomotif salaku salah sahiji perusahaan terpadu. Perusahaan ngaliput legana 150 mu, kalayan 100.000 méter pasagi lokakarya, 150 karyawan sareng penjualan taunan 200 juta yuan.

Pausahaan ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat, kalayan manajemén kualitas luhur, téknologi, pamariksaan, tim produksi, numutkeun syarat kinerja konsumén dina sagala rupa industri pikeun nyayogikeun produk, pamekaran sagala rupa mérek, rupa-rupa téknologi olahan bagian alloy aluminium kualitas. Hal ieu seueur dianggo dina mobil, motor, listrik, karéta api-gancang, industri militér, mesin puteran sareng industri sanés.

Perusahaan ngagaduhan sistem jaminan kualitas anu lengkep sareng épéktip sareng produksi anu dipercaya sareng téknologi pamrosésan, kalayan 1650 ton, 800 ton pencét extrusion, tiasa ngahasilkeun sababaraha spésifikasi batang alloy aluminium, baris, profil; Kalayan 1600 ton, 1000 ton, 630 ton, 400 ton, 300 ton 10 sét sapertos pencét press, tiasa ngahasilkeun 5 mm ~ 800 mm Ø Ø pamalsuan aluminium; Pigura maot canggih, pangubaran panas, padamaran, sepuh, pengambilan bahan permukaan sareng pusat CNC CNC sareng alat-alat sanésna tiasa minuhan pamekaran kapang palanggan sareng syarat pamérésan produk. Ngahémat biaya produksi sareng transportasi dugi ka maksimal pikeun nyumponan paménta konsumén.

Quanshun parantos ngaluluskeun sareng mastikeun nerapkeun sistem kualitas ISO9001: 2000, sareng taat kana kabijakan kualitas "berorientasi kualitas, dipercaya, unggul sareng ningkat kontinyu". Éta sacara konsisten nyayogikeun palanggan sareng produk sareng jasa kualitas luhur anu nyumponan saratna, sahingga kéngingkeun pangakuan sareng kapercayaan konsumén. Perusahaan domestik ageung sareng sedeng sapertos Giant, Oricombamag, Luo Group, Ningbo Top Group, Hetian Industrial, Zero MotoCYcl, ensto parantos netepkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng stabil sareng kami. Pasar internasional ogé ngembang pesat. Produkna jual saé di Éropa sareng Amérika, Asia beulah kidul wétan.

Kami leres-leres ngabagéakeun palanggan ti bumi sareng luar negeri pikeun nganjang sareng negosiasi bisnis, sareng damel babarengan pikeun masa depan anu langkung saé.

Kauntungan urang

ALUMINIUM NGAPAKALAKET LENGKAP

about01

TIM DESAIN

Kami gaduh tim desain r & D anu kuat, tiasa nyayogikeun anjeun desain anu gampang pikeun layanan produk.

about02

SISTEM SEMPURNA

Kami gaduh sistem saatos-penjualan anu kuat sareng lengkep, sahingga produksi sareng penjualan henteu hariwang.

about03

PAMASTIAN KUALITAS

Kami gaduh peralatan uji coba anu sampurna sareng ahli uji coba pikeun mastikeun unggal bagian produk anjeun produk anu mumpuni.

Puseur Sunda & D

about04

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi