Nyaéta kaamanan sadaya awak aluminium dijamin kumaha ngalereskeun

Pamakéan aluminium dina mobil nunjukkeun trend anu ningkat taun ka taun. Aya seueur modél anu nganggo aluminium sabagian atanapi lengkep. Sistem transmisi kendaraan nganggo komponén aluminium, anu henteu ngan ukur ngagaduhan kakuatan sareng kateguhan anu cekap, tapi ogé ngagaduhan konduktivitas termal anu saé. Fakta parantos kabuktosan yén panggunaan aluminium dina mobil mémang ngahontal kauntungan sosial sareng ékonomi anu saé.

Kaamanan alloy aluminium otomotif
1, aluminium nyayogikeun kaunggulan struktural, waja ogé peryogi pisan
Sakumaha dipikaterang ku sadayana, dibandingkeun sareng baja biasa, bahan aluminium langkung saé tiasa ngaduga skénario tabrakan dina awal desain, sareng mastikeun struktur sareng posisi tabrakan anu ditangtoskeun. Ku alatan éta, awak aluminium tiasa ningkatkeun kasalametan kandaraan dugi ka tingkat anu tangtu sareng ngahontal kinerja anu langkung saé dina tés kacilakaan.
Sanaos sababaraha kakuatan ngahasilkeun alloy aluminium tiasa ngahontal langkung ti 500-600 mpa sareng nandingan bagian-bagian kakuatan umum, tapi dina sababaraha kakuatan penting, tetep henteu saé kakuatan kakuatan tinggi, janten dina sababaraha bagian penting ogé bakal nganggo penguatan waja kakuatan tinggi, sapertos awak aluminium rupa-rupa, sareng 4% tina kakuatan kakuatan tinggi sareng 1% tina kakuatan kakuatan ultra-tinggi thermoforming.
2, pangurangan beurat ngoptimalkeun marake, kontrol kaamanan ka tingkat anu langkung luhur
Nyatana, kasalametan awak aluminium henteu ngan ukur kagambar dina struktur sareng karakteristik matéri, tapi ogé ngagaduhan peran anu hébat dina ngerem sareng penanganan kendaraan. Treuk piksi F-150 Ford, contona, beuratna 318kg kirang ti anu sateuacanna kusabab awakna sadayana-aluminium. Inersia kendaraanna parantos seueur ngirangan sareng jarak ngeremna parantos ngirangan pisan. Éta sababna F-150 kéngingkeun peringkat kaamanan bintang lima pangluhurna ti Administrasi Jalan Raya Lalu Lintas Nasional, anu masihan peringkat kaamanan anu langkung luhur tibatan model anu tiasa dibandingkeun. Sareng kusabab aluminium ngagaduhan ciri résistansi korosi, éta tiasa masihan kendaraan siklus hirup langkung stabil.
Sarat pakakas pikeun pangropéa awak aluminium
1. Gas las khusus mesin las sareng mesin perbaikan bentuk pikeun awak aluminium
Kusabab titik lebur low tina aluminium, gampang deformasi, syarat las ayeuna low, janten kedah nganggo mesin las gas aluminium awak khusus. Mesin perbaikan bentukna henteu tiasa sapertos mesin perbaikan bentuk biasa pikeun ngeklik sareng ngagambar, ngan ukur tiasa nganggo mesin perbaikan bentuk awak khusus aluminium las muon kuku, nganggo tandu kuku muon kanggo gambar.
2. Pakakas ngalereskeun awak aluminium khusus sareng bedil paku keling
Béda tina perbaikan mobil kacilakaan tradisional, perbaikan awak aluminium biasana ku cara riveting, anu kedah ngagaduhan gun riveting anu kuat. Sareng ngalereskeun alat awak alumunium kedah didédikasi, teu tiasa dicampurkeun sareng perawatan alat-alat awak waja. Saatos ngalereskeun awak waja, besi tua bakal ditingalkeun dina alatna. Upami éta dianggo pikeun ngalereskeun awak aluminium, beusi besi tua bakal dilebetkeun kana permukaan aluminium, nyababkeun korosi kana aluminium.
3. Ngumpulkeun-buktina lebu pengumpulan sareng sistem pembuangan
Dina prosés ngagosok awak alumunium, bakal seueur bubuk aluminium, bubuk aluminium sanés ngan ukur ngabahayakeun awak manusa, tapi ogé gampang kaduruk sareng ngabeledug, janten diperyogikeun sistem debu sareng ngabersihkeun sistem ledakan pikeun nyerep bubuk aluminium dina waktosna.
4. rohangan perawatan bebas
Kusabab sarat ketat prosés perbaikan awak aluminium, pikeun mastikeun kualitas perawatan sareng kaamanan operasi pangropéa, pikeun nyegah bubuk aluminium kana polusi lokakarya sareng ledakan, perlu nyetél stasiun perbaikan awak aluminium anu misah. Salaku tambahan, tanaga pangropéa awak alumunium pikeun ngalaksanakeun palatihan profesional, ngawasa pangropéa prosés pangropéa awak aluminium, kumaha cara posisi gambar, las, pakuat, beungkeutan sareng sajabina.
Catetan pikeun operasi perawatan awak aluminium
1, pelat alloy aluminium tarik lokal henteu saé, gampang direngkah. Salaku conto, kusabab bentuk pelat jero tina tiung mesin langkung rumit, pikeun ningkatkeun kinerja deformasi tarik awak nalika ngadamel paduan aluminium anu kuat, perpanjangan parantos ngaleuwihan 30%, janten dina pangropéa pikeun mastikeun yén bentukna henteu robih sajauh mungkin, pikeun nyegah retakan.
2. Akurasi dimensi henteu gampang dicekel, sareng rebound hésé dikontrol. Metode ngaleupaskeun setrés ku pemanasan suhu rendah kedah diadopsi sajauh mungkin dina pangropéa pikeun ngajantenkeun stabil tanpa fénoména deformasi sekundér sapertos springback.
3, kusabab aluminium langkung lemes tibatan waja, tabrakan sareng sagala rupa adhesion debu dina pangropéa bakal nyababkeun bagian-bagian karusakan, goresan sareng cacat anu sanés, janten diperyogikeun pikeun ngabersihkeun kapang, beberesih peralatan, debu lingkungan, polusi udara sareng aspek-aspek sanésna nyandak tindakan anu pas pikeun mastikeun integritas bagian-bagianna.
Kusabab kaunggulan kinerja nyalira, alloy aluminium langkung seueur dianggo dina awak mobil, kasalametan paduan aluminium tiasa dipastikeun. Salaku tambahan perawatan awak mobil ogé rada merenah, pikeun langkung jelasna mangga ngahubungan kami.


Waktos Post: Nov-01-2020